O nas | RE ING

Potrebujete pomoč?

05 611 30 14 Urnik: 07:00 - 15:00

O nas

Že sedemnajst let smo prisotni na trgu in pomagamo podjetnikom pri realiziranju poslovnih ciljev, saj potrebujejo zaupanja vrednega partnerja, ki spremlja in usmerja njihovo poslovanje, da je skladno z zakonodajo in hkrati ekonomično.

Da bi svoje poslanstvo opravljali še bolje, je direktorica v letu 2001, med prvimi v Sloveniji, opravila Izpit o usposobljenosti za vodenje računovodskega servisa pri GZS.

Direktorica Nadja Hrvatin je drugi mandat članica Upravnega Odbora na Zbornici računovodskih servisov pri GZS

Zavedamo se, da je znanje in strokovnost edina gonilna sila napredka, zato se zaposleni nenehno izobražujemo in znanje prenašamo na svoje stranke.

Svoje delo opravljamo skrbno, strokovno in odgovorno.  

Na osnovi izkušenj vemo, kako so pomembne prave informacije na začetku poslovne poti, zato od začetka sodelujemo z Univerzitetnim inkubatorjem Primorske in svetujemo inkubirancem. ( povezava na UIP) izobražujemo in svetujemo vsem, ki se odločajo za samostojno podjetniško pot.

Prav tako pa opravljamo računovodske storitve in svetujemo tudi tistim, ki potrebujejo zahtevnejše in kompleksne rešitve, naprimer pri statusnih spremembah in drugih pomembnih poslovnih odločitvah.  

Zaposleni smo po dolžnosti in kodeksu zavezani k spoštovanju zaupnih podatkov, zato vse informacije pridobljene v pogodbenem odnosu obravnavamo kot poslovno skrivnost.

Kontaktni podatki

Telefon: 05 611 30 14

Naslov: Ankaranska cesta 7, 6000 Koper

Urnik: 07:00 - 15:00

E-mail: info@re-ing.si